EURES
Mes užtikriname laisvą darbuotojų judėjimą Europoje
Darbo pasiūlymai Virėjas (a la carte) (Norvegija)

Virėjas (a la carte)

Šalis: Norvegija
Pateikta paraiškų: 0
Galiojimo data: 2021.09.10 - 2021.10.01
Aprašymas
  • Sjöloftet yra šeimai priklausantis restoranas, įkurtas 1983 metais, esatis unikalioje ir vaizdingoje vietoje Breviko uosto prieplaukoje. Brevikas yra gražus mažas miestelis 160 km į pietvakarius nuo Norvegijos sostinės Oslo.

    Restorano tikslas - būti geriausiais klientams, ieškantiems gero aptarnavimo ir gero maisto.

    Restoranas siūlo tarptautinės virtuvės patiekalus ir a la carte meniu, kuriame pagrindinis dėmesys skiriamas jūros gėrybėms, mėsai, patiekalams iš makaronų bei picai iš restorano kepyklos. Sjöloftet turi keturis automobilius maistui pristatyti ir yra svarbus tiekėjas tiek privatiems, tiek verslo klientams. Taip pat restoranas turi gerą internetinių užsakymų sistemą.

    Sjöloftet sudaro restoranas su terasa, aptarnavimo zona prieplaukoje, pokylių salė ir aludė, taip pat yra kioskas, ledų baras ir du viešbučio kambariai. Virtuvėje yra pagal užsakymą pagaminta „Palux“ linija, CTX, „Rational ++“, buvo atnaujinta 2017 m. 

Darbo pobūdis
    • Patiekalų ruošimas iš a la carte meniu ir patiekimas restorano svečiams bei išsinešimui
    • Maisto, ingredientų, patiekalo skonio ir patiekimo aukščiausios kokybės užtikrinimas 
    • Švaros, saugumo, higienos reikalavimų laikymasis.
Darbdavio reikalavimai
    • Virėjo kvalifikacija ir bent 5 metų darbo patirtis patirtis (a la carte)
    • Žinios apie virtuvės ekonomiką
    • Gebėjimas susikalbėti anglų ar norvegų kalba
    • Gebėjimas dirbti komandoje bei savarankiškai
    • Gera fizinė sveikata, gebėjimas dirbti greitai.
Darbo sąlygos
    • Atlyginimas nuo 19 EUR/val.
    • Dirbama 160 val./mėn., daugiau - pavasario ir vasaros sezonų metu 
    • Gyvenamoji vieta personalui pasiekiama pėsčiomis, nedidelė nuomos kaina
    • Didelė virtuvė, atnaujinta 2017 m.

Kandidatai, atitinkantys darbdavio keliamus reikalavimus, turi siųsti gyvenimo aprašymą (CV) su nuoroda "Virėjas (a la carte)" el. paštu Kartu pridėkite rekomendacijas ir kvalifikaciją įrodančio dokumento kopiją. Galite pridėti nuotrauką patiekalo ar patiekalų, kurie geriausiai parodo Jūsų žinias. 

Kandidatuoti

ESF

Bendrasis konsultacijų numeris 1883 (arba +370 5 250 0883)

Faksas (8 5) 236 0788

El. paštas eures@uzt.lt